Autoturisme, 4x4 și autoutilitare anvelope

Descoperiți întreaga gamă

This image shows a bird's-eye view of a picturesque landscape with a city in the distance and a winding empty road.

Turanza

Stăpâniți şoseaua, chiar și într-o zi ploioasă
Turanza este o gamă de vară premium care le dă șoferilor încredere și putere de control pentru a fi stăpâni pe situație atât în condiții umede, cât și uscate.

Blizzak

Controlaţi-vă călătoriile pe toată durata iernii
Anvelopele Blizzak de iarnă pentru condiții ușoare, moderate și severe vă ajută în fața condițiilor imprevizibile de iarnă, pentru a vă continua călătoriile în siguranță.

Weather Control

Stăpânește parcursul, indiferent de anotimp
Anvelopele premium pentru toate anotimpurile Weather Control combină caracteristicile anvelopelor de vară și de iarnă, oferind permanent performanțe și confort de calitate superioară.

Potenza

Mențineți controlul Trezește-ți simțurile
Potenza este gama Bridgestone pentru segmentul de performanță – stabilitate maximă în viraje și la rulare în linie dreaptă și caracteristici optime de frânare pe suprafețe uscate.

Dueler

Anvelopele Dueler on-road și off-road sunt suficient de rezistente pentru orice condiții de drum, oferind caracteristici optimizate pentru terenuri și condiții atmosferice dificile.

Ecopia

Eficiență a carburantului și tracțiune de excepție
Ecopia prioritizează eficiența carburantului. Rezistența ultrascăzută la rulare mărește eficiența carburantului pentru orice vehicul, asigurând totodată o călătorie confortabilă.

Duravis

Perfecționați-vă călătoriile, măriți eficiența afacerii dumneavoastră
Duravis este opțiunea ideală pentru flote comerciale și deținători de furgonete private. Reduceți costurile și păstrați controlul pe toată durata anului cu același set de anvelope.

General Use

Anvelopele de uz general sunt echilibrul ideal dintre stabilitate și confort. Bucurați-vă de performanțe fiabile, kilometraj superior și călătorii confortabile și liniștite.

Găsiți un dealer

Căutați un distribuitor completând codul dvs. poștal sau orașul

This image shows an empty road in a green landscape.