Turanza

T005

Anvelopa Car De vară

Click and drag

Turanza

T005

Anvelopa Car De vară

Turanza T005 este o anvelopă de vară pentru șoferii care doresc să aibă încredere și să controleze fără perturbări condusul atât pe drumurile umede, cât și pe cele uscate.

Click and drag

  • Cea mai bine clasată anvelopă pentru frânare și viraje pe carosabilul umed*
  • A obținut clasa A de etichetare UE pentru aderența pe carosabilul umed
  • Realizează un kilometraj mai mare decât predecesoara sa**
  • Disponibilă cu tehnologia DriveGuard Run Flat la dimensiuni selectate
Continuați Obțineți Turanza T005
Obțineți Turanza T005

Vizualizați toate dimensiunile disponibile

Please fill in an alt
Turanza T005 helps drivers feel more secure when driving on wet roads
Please fill in an alt
Turanza T005 is a summer tyre built to excel in wet conditions
Please fill in an alt
Please fill in an alt
Please fill in an alt
Turanza T005 outperforms other leading tyres in braking and turning on wet roads

Caracteristici tehnice și avantaje

Model optimizat de bandă de rulare
Pentru acea aderență suplimentară pe carosabilul umed
+ Read More
Modelul benzii de rulare a anvelopei Turanza T005 ajută să vă simțiți mai în siguranță și mai pregătit când conduceți în ploaie torențială sau peste porțiuni umede pe carosabil. Blocurile înalte din zona umărului și un gol lat în centru acționează împreună pentru a dispersa apa de pe suprafața anvelopei, reducând riscul de acvaplanare.
NanoPro-Tech™ în compoundul anvelopei
Cea mai bună din clasa sa la performanța pe carosabilul umed
+ Read More
Testele independente ale anvelopei arată că Turanza T005 depășește performanța altor anvelope de frunte la frânarea și virajul pe carosabilul umed. Ceea ce diferențiază Turanza T005 de alte anvelope este compoundul său, care utilizează NanoPro-Tech™. Această tehnologie exclusivă Bridgestone ajută cauciucul să absoarbă apa de pe carosabil pentru a îmbunătăți aderența anvelopei pe carosabilul umed.
Construcție și bandă de rulare robustă
Clase de etichetare UE remarcabile
+ Read More
Inginerii noștri de anvelope au ales cele mai bune materiale pentru a îmbunătăți caracteristicile performanței Turanza T005. Sub cauciuc, poliesterul rigid și oțelul ajută manevrarea, și reduc rezistența la rulare ajutând la economisirea carburantului. Împreună, aceste îmbunătățiri, alături de compoundul și banda de rulare, au adus anvelopei Turanza T005 clasa A de etichetare UE pentru aderența pe carosabilul umed, și B pentru rezistența la rulare.

Declinarea răspunderii

* I s-a acordat cea mai înaltă clasificare pentru frânare și virare pe carosabil ud de către organismul independent de testare și certificare a anvelopelor, TÜV SÜD. Referinţă: În comparație cu performanța a 4 principali competitori din același segment: Michelin Primacy 4, Continental Premium Contact 5, Good Year Efficient Grip Performance, Pirelli Cinturato P7. Test executat de TÜV SÜD la solicitarea Bridgestone, în iunie 2018, la ATP Papenburg, pe o anvelopă de dimensiunea 205/55 R16 91V. Autoturismul de testare: VW Golf 7. Raport nr. [713126981].

** Pe baza testelor interne, îmbunătățire cu 11 % a rezistenței la uzură față de produsul precedent, Bridgestone Turanza T001 EVO.

De unde se cumpără Turanza

Căutați un distribuitor completând codul dvs. poștal sau orașul

Găsiți un distribuitorGăsiți un distribuitor