Bridgestone

PARTENER MÂNDRU AL JOCURILOR OLIMPICE

Bridgestone logo and Olympic rings on a gold medal on black background.

URMEAZĂ-ȚI ÎNTOTDEAUNA VISELE

Nimeni nu se naște olimpic. Pe lângă rezistență și viteză medaliații olimpici se formează prin dedicație și anduranță. Bridgestone știe acest lucru. Menține oamenii pe traseu, ajutându-i să-și urmeze drumul fără abateri și să-și îndeplinească visurile, indiferent de condiții.

Suntem mândri să ajutăm la organizarea celor mai bune Jocuri Olimpice

Contribuția noastră la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

Jocuri, pentru sportivii și fanii noștri și pentru orașul gazdă. Am furnizat produsele noastre tuturor vehiculelor care au făcut parte din flota Tokyo 2020 și, în plus, mii de angajați s-au oferit ca voluntari pentru a contribui la desfășurarea în bune condiții a evenimentului
Înotător în apă deschisă

URMEAZĂ-ȚI ÎNTOTDEAUNA VISELE

Nimeni nu se naște olimpic. Olimpicii se formează. Pe lângă forță și viteză medaliații olimpici au ceva diferit. Aceștia dau dovadă de o dedicație totală în drumul lor de a-și realiza visurile. De zeci de ani îi susținem și îi recunoaștem pe acești atleți, în calea lor spre victorie. Indiferent de periplul lor, indiferent de condiții, aceasta este pasiunea noastră. Așadar, orice dorești să realizezi, fie că este vorba de glorie olimpică sau de un obiectiv de zi cu zi, nu renunța. Rămâi dedicat scopului final. Urmează-ți întotdeauna visele.