Această imagine arată o vedere laterală a unei flote comerciale deplasându-se pe șosea cu anvelope pentru camioane Bridgestone.

Descoperiți gama completă.

Anvelope De Camion Pentru Curse Lungi

Anvelopele de autostradă Bridgestone ajută la reducerea consumului de combustibil, a emisiilor de carbon și a costului total de proprietate a flotei, fără a compromite performanța anvelopelor.

Anvelope De Camion Pentru Transport Regional

Anvelopele versatile Bridgestone folosesc cele mai noi tehnologii pentru a obține un kilometraj, aderență și durabilitate remarcabile, într-o gamă largă de aplicații.

Anvelope De Autobuz Pentru Deplasări Urbane

Bridgestone urban tyres handle the typical challenges of city driving, from irregular loads to endless stop-and-go traffic, to deliver a comfortable and sustainable city drive.

Anvelope De Autocar Pentru Deplasări Între Orașe

Capacitățile pentru toate anotimpurile ale anvelopelor Bridgestone pentru autocare creează o experiență confortabilă atât pentru șoferi, cât și pentru pasageri.

Home Teaser Image

DESCOPERIȚI GAMA DE ANVELOPE BRIDGESTONE DURAVIS R002.

Anvelope De Camion Pentru Distribuție Între Și În Orașe

Anvelopele Bridgestone pentru camioane ușoare și medii oferă versatilitatea și durabilitatea de care au nevoie companiile pentru a asigura livrarea la timp, în și în jurul orașelor.

Anvelope De Camion Pentru Transport Și Operațiuni Mixte

Anvelopele Bridgestone pentru condiții de drum și off road ușoare sunt concepute pentru industria transporturilor pentru construcții și inginerie civilă și oferă tracțiune, kilometraj și durabilitate excelente.

Anvelope De Camion Pentru Puncte De Lucru Off Road

Anvelopele Bridgestone pentru condiții de drum/off-road severe sunt ideale pentru manipularea sarcinilor grele în condiții dificile, pe șantiere de construcții, în mine sau cariere.

Anvelope Pentru Diverse Condiții De Iarnă

Anvelopele de iarnă Bridgestone oferă performanță excelentă și manevrabilitate precisă pentru a aduce șoferilor relaxare în timp ce conduc în condiții dificile de gheață și zăpadă.

Home Teaser Image

DESCOPERIȚI GAMA DE ANVELOPE BRIDGESTONE ECOPIA H002.

Puteți fi interesat și de...

FLEETCARE

Soluția ideală pentru a vă dezvolta afacerea cu un singur partener de mobilitate, creată în funcție de nevoile dvs., cu o abordare modulară și flexibilă. Dovedită astăzi. Anticipand nevoia de mâine.

Bridgestone Fleetcare
Soluții de reșapare Bandag

Bandag, lider global în soluții de reșapare, îmbină cei peste 60 de ani de competență în industrie cu devotamentul fără compromisuri față de siguranță, fiabilitate și sustenabilitate. Gama noastră diversă de produse oferă un kilometraj și performanțe comparabile cu cele ale anvelopelor premium noi la o fracțiune din cost, reducând costul total al anvelopei pe km.

Element vizual Bandag
Echipament original

Anvelopele Bridgestone Original Equipment (OE) sunt compatibile cu caracteristicile unice ale camioanelor și autobuzelor, pentru a le ajuta să obțină performanțe excelente. Consultați cele mai recente anvelope Bridgestone OE pentru vehicule de transport noi medii și grele.

Această imagine arată o gamă de vehicule de flotă comercială care depind de anvelopele Bridgestone OE pentru flote.