Această imagine arată anvelopa Bridgestone Duravis R002 care se deplasează pe o autostradă, cu grafică care indică caracteristicile sale cheie unice.

DURAVIS R002

Revoluționar. Performanță sporită la uzură. Cea mai bună aderență pe carosabil ud din clasa sa.

Performanță sporită la uzură și cost redus pe kilometru ¹

Cea mai bună aderență pe carosabil ud din clasa sa ²

Eficiență optimizată a consumului de combustibil ³

DESCOPERIȚI ANVELOPELE NOASTRE Duravis

Duravis ANVELOPĂ PENTRU CAMIOANE
 • Design de model cu deformare redusă pentru performanță sporită la uzură și uzură uniformă 
 • Compusul NanoPro-Tech reduce pierderea de energie și rezistența la rulare 
 • Noii compuși superior din silice asigură aderență ridicată pe teren umed și temperatură de rulare scăzută 
 • Proces dedicat de amestecare a compusului pentru uzură constantă și performanță de aderență îmbunătățită pe teren umed
Duravis ANVELOPĂ PENTRU CAMIOANE
 • Design de model cu deformare redusă pentru putere mare în viraje
 • Compusul NanoPro-Tech reduce pierderea de energie și rezistența la rulare 
 • Noii compuși superior din silice asigură aderență ridicată pe teren umed și temperatură de rulare scăzută 
 • Proces dedicat de amestecare a compusului pentru uzură constantă și performanță de aderență îmbunătățită pe teren umed
Duravis ANVELOPĂ PENTRU CAMIOANE
 • Design de model cu deformare redusă pentru un nivel înalt de robustețe și pierderi de energie reduse 
 • Compusul NanoPro-Tech reduce pierderea de energie și rezistența la rulare 
 • Noii compuși superior din silice asigură aderență ridicată pe teren umed și temperatură de rulare scăzută 
 • Proces dedicat de amestecare a compusului pentru uzură constantă și performanță de aderență îmbunătățită pe teren umed
Home Teaser Image

Reduceți costurile flotei dvs.

Economisiți fără a compromite siguranța sau calitatea

Tehnologiile Duravis R002

Această imagine prezintă un prim plan al modelului benzii de rulare pentru Duravis R002.

Model cu deformare redusă și compus avansat

Pentru performanță sporită la uzură și cost redus pe kilometru ¹

Designul de model inteligent al gamei Duravis R002 prezintă o geometrie optimizată, amprenta la sol și blocuri de rigiditate ridicate, pentru a spori durata de viață a anvelopei și a menține deformarea sub control. În plus, compusul cu conținut ridicat de silice și procesul dedicat de amestecare a compusului asigură o uzură uniformă constantă.

Această imagine arată modul în care Duravis R002 a atins cea mai bună aderență din clasa sa pe teren umed.

Design inovator și compus cu conținut ridicat de silice

Ejecție îmbunătățită a apei prin designul modelului

Designul inovator Duravis R002 cu caneluri în formă de Y, multiple lamele și nervuri 3D, asigură o ejecție îmbunătățită a apei. Aderența ridicată pe teren umed asigură o distanță de frânare mai scurtă în condiții umede. Noul compus cu conținut ridicat de silice susține în continuare aderență ridicată pe teren umed și performanța de tracțiune de lungă durată.

Această imagine arată cum Bridgestone Duravis R002 oferă o eficiență optimă a consumului de combustibil.

Model cu deformare redusă și compus NanoPro-Tech™

Eficiență optimizată a consumului de combustibil

Cu designul avansat al benzii de rulare, gama Duravis R002 ajută flotele să utilizeze mai puțină energie și să consume mai puțin combustibil. Blocurile cu rigiditate ridicată la compresie țin deformarea sub control pentru a reduce rezistența la rulare, în timp ce compusul Nano-Pro Tech™ asigură pierderi reduse de energie.

Duravis R002 Performance

Ahead of the competition

 

Fleets need a tyre they can depend on in rain or shine. Duravis R002 tyres outperformed its competitors in wet braking, as demonstrated during independent tyre tests conducted by TÜV SÜD.

 

Watch video

 

 

This image shows the TUV test results of Duravis R002 tyres compared to competitors

Deja dovedit pe piață

 

Înregistrând peste 12.322.853 de kilometri cu 151 de vehicule din peste 13 flote, Duravis R002 ajută o mulțime de flote să își mențină operațiunile. Descoperiți cum administratorii și proprietarii de flote folosesc aceste anvelope pentru a rezolva provocările legate de transport.

 

Reduceți-vă costurile cu Bridgestone și Webfleet Solutions.

 

Aflați mai multe

 

This image shows the results of savings of Duravis R002 Tyres

Opinii legate de operațiunile flotelor

 

„Șoferii noștri sunt foarte mulțumiți de aderența bună pe teren umed, mai ales atunci când accelerează în afara sensului giratoriu, unde marca de anvelope folosită anterior nu a putut construi suficientă tracțiune în stare descărcată. Nici pe drumurile înzăpezite nu au existat probleme, datorită aderenței fiabile. Siguranță sporită pentru șoferii noștri!” August Gschwander, August Gschwander Transport GmbH, Germania.

 

„Mulțumită propunerii DURAVIS făcută de consultanții Bridgestone, am reușit să creștem performanța kilometrică, fiind surprinși în același timp de comportamentul excelent pe teren umed. Suntem foarte mulțumiți de rezultatele obținute, deoarece ne-am redus costurile operaționale.” Javier Gandul Sanz, Transportes Candispe, Spania.

 

This image shows the result of a fleet that uses the Duravis R002 Tyres

Notă legală

 

 

1 Pe baza rezultatelor curente ale testelor interne de performanță la uzură față de predecesorii R-STEER 001, R-DRIVE 001 și R168. Dimensiuni 315/80R22.5 pentru STEER și DRIVE și 385/65R22.5 pentru REMORCĂ.

 

2 Teste efectuate de TÜV SÜD la solicitarea Bridgestone în noiembrie 2019 la unitățile EUPG, Aprilia (Italia) pentru teste pe teren umed, pe MAN TGX 26.500, pe dimensiunea anvelopei 315/80 R 22.5. Bridgestone DURAVIS R-STEER 002 / R-DRIVE 002 comparativ cu performanțele principalilor concurenți din același segment: Michelin X Multiway 3D XZE / X Multiway 3D XDE, Continental Hybrid HS3 / Hybrid HD3, Goodyear Kmax S Gen.2 / Kmax D Gen.2. Anexă raport nr. [713168488] Distanța de frânare pe teren umed (60 km/h până la 0 km/h) în metri: Bridgestone DURAVIS R002 (24.9), Continental Hybrid (25.3), Goodyear K-max Gen-2 (25.5), Michelin X Multiway 3D (26.1) Stabilitatea laterală (în viraje) a aderenței pe teren umed în metri/secundă 2: Bridgestone DURAVIS R002 (3.18), Continental Hybrid (3.14), Goodyear K-max Gen-2 (3.14), Michelin X Multiway 3D (3.15).

 

3 Etichetă UE pentru dimensiunile 315/80R22.5 STEER & DRIVE și 385/65R22.5 la REMORCI.

 

4 Pe baza evaluării interne pe teren. Status Mai 2019.

Puteți fi interesat și de...

Optimizați managementul anvelopelor și operațiunile flotei

Bridgestone combină inovația, parteneriatele și cercetarea pentru a dezvolta soluții de mobilitate de top pentru flotele actuale. Descoperiți cum aceste soluții pot îmbunătăți performanța flotei, pot economisi combustibil, sprijini șoferii și pot crește eficiența generală a flotei.

Această imagine arată un angajat Bridgestone care împărtășește informații despre anvelopele unei flote din programul de îngrijire completă a anvelopelor.
Soluții de reșapare Bandag

Bandag, lider global în soluții de reșapare, îmbină cei peste 60 de ani de competență în industrie cu devotamentul fără compromisuri față de siguranță, fiabilitate și sustenabilitate. Gama noastră diversă de produse oferă un kilometraj și performanțe comparabile cu cele ale anvelopelor premium noi la o fracțiune din cost, reducând costul total al anvelopei pe km.

Element vizual Bandag

Găsiți un distribuitor

Căutați un distribuitor în zona dvs., completând codul poștal sau orașul

Use my current location

Niciun rezultat

alt text