Mai multe autobasculante articulate care lucrează pe un șantier mare

Gama premium Bridgestone de anvelope comerciale și industriale pentru toate tipurile de teren și vehicule

Anvelopele industriale Bridgestone sunt construite pentru a se uza uniform și pentru a oferi stabilitate în viraje și confort superioare chiar și atunci când transportați sarcini grele.

Tehnologiile inovatoare asigură reputația anvelopele Bridgestone pentru carieră și construcții în îmbunătățirea eficienței, reducerea timpilor de nefuncționare și creșterea rentabilității investiției.

Oricare ar fi suprafața, oricare ar fi scopul. Anvelopele Bridgestone oferă stabilitate și tracțiune remarcabile, pentru a depăși diferitele condiții severe de temperatură prezente în mineritul subteran.

Produsele pentru minerit la suprafață de la Bridgestone sunt robuste și versatile, astfel încât șoferii dumneavoastră să rămână în siguranță, iar vehiculele dumneavoastră să continue să funcționeze.

VIZUALIZAȚI ANVELOPELE ÎN FUNCȚIE DE VEHICUL

Incarcatoare pe roti

Gama noastră largă de anvelope cu o varietate de benzi de rulare și dimensiuni se potrivește tuturor tipurilor de puncte de lucru

Carucior calaret

Asigurați performanță pe termen lung. Proiectate cu o carcasă de înaltă rezistență și durabilitate, anvelopele noastre pot rezista la frecvența înaltă a forțelor de sarcină aplicate.

Stivuitoare de containere si motostivuitoare

Anvelopele noastre de stivuitoare se adaptează la fluctuația sarcinilor și vitezei, menținând în același timp stabilitatea și durabilitatea termică.

Macarale

Proiectate pentru a îmbunătăți stabilitatea și siguranța la sarcini mari și pe terenuri denivelate

Screpere

Tracțiunea bună, flotația și stabilitatea laterală fac ca anvelopele Bridgestone pentru screpere să fie ideale pentru suprafețele moi și noroioase.

Gredere

Proiectate cu niveluri scăzute de vibrații, stabilitate ridicată și tracțiune bună pentru toate tipurile de condiții de lucru

Autobasculante rigide

Anvelopele durabile cu tracțiune, stabilitate și confort vă ajută să faceți față tuturor tipurilor de condiții de lucru

Autobasculante articulate

Benzile noastre de rulare cu auto-curățare excelează pe suprafețele noroioase, în timp ce benzile noastre închise și compacte sunt potrivite pentru condițiile stâncoase

Compactoare

Gama noastră de anvelope pentru role de asfalt este proiectată pentru a distribui presiunea în mod uniform și este realizată dintr-un compus unic de cauciuc termorezistent