This image shows a bird's-eye view of a picturesque landscape with a city in the distance and a winding empty road.

Descoperiți întreaga gamă

Stăpâniți şoseaua, chiar și într-o zi ploioasă

Turanza este o gamă de vară premium care le dă șoferilor încredere și putere de control pentru a fi stăpâni pe situație atât în condiții umede, cât și uscate.

Controlaţi-vă călătoriile pe toată durata iernii

Anvelopele Blizzak de iarnă pentru condiții ușoare, moderate și severe vă ajută în fața condițiilor imprevizibile de iarnă, pentru a vă continua călătoriile în siguranță.

Stăpânește parcursul, indiferent de anotimp

Anvelopele premium pentru toate anotimpurile Weather Control combină caracteristicile anvelopelor de vară și de iarnă, oferind permanent performanțe și confort de calitate superioară.

Mențineți controlul Trezește-ți simțurile

Potenza este gama Bridgestone pentru segmentul de performanță – stabilitate maximă în viraje și la rulare în linie dreaptă și caracteristici optime de frânare pe suprafețe uscate.

Anvelopele Dueler on-road și off-road sunt suficient de rezistente pentru orice condiții de drum, oferind caracteristici optimizate pentru terenuri și condiții atmosferice dificile.

Eficiență a carburantului și tracțiune de excepție

Ecopia prioritizează eficiența carburantului. Rezistența ultrascăzută la rulare mărește eficiența carburantului pentru orice vehicul, asigurând totodată o călătorie confortabilă.

Perfecționați-vă călătoriile, măriți eficiența afacerii dumneavoastră

Duravis este opțiunea ideală pentru flote comerciale și deținători de furgonete private. Reduceți costurile și păstrați controlul pe toată durata anului cu același set de anvelope.

Anvelopele de uz general sunt echilibrul ideal dintre stabilitate și confort. Bucurați-vă de performanțe fiabile, kilometraj superior și călătorii confortabile și liniștite.