Weather Control A005

Anvelopa Autoturisme / Suv / 4x4 All season
Click and drag Drag to rotate this tyre 360-icon

Weather Control A005

Anvelopa Autoturisme / Suv / 4x4 All season
Weather Control A005 este o anvelopă pentru orice vreme destinată tuturor tipurilor de condiții sezoniere pentru a continua cu aceleași anvelope tot timpul anului.
Click and drag Drag to rotate this tyre 360-icon
  • A obținut clasa A de etichetare UE pentru aderența pe carosabilul umed
  • Garantată Three-Peak Mountain Snowflake (munte cu trei vârfuri și fulg de zăpadă)
  • Oferă același kilometraj superior ca anvelopele de vară Bridgestone
Citeste mai mult Citeste mai putin

Caracteristici tehnice și avantaje

Această imagine arată că Weather Control A005 (o anvelopă pentru orice vreme) a obținut clasa A de etichetare UE deoarece utilizează NanoPro-Tech™

Model și compound îmbunătățit

A obținut clasa A de etichetare UE pentru aderența pe carosabilul umed
TÜV SÜD, o organizație independentă și de încredere pentru testarea anvelopelor și roților, a acordat anvelopei Weather Control A005 cea mai înaltă clasă de etichetare UE pentru aderența pe carosabilul umed. Rezultatele testelor arată că canalele adânci și compoundul unic din anvelopă o ajută să se oprească mai repede și să adere mai bine pe carosabilul umed, oferind siguranță și confort sporit pe tot parcursul anului.
Această imagine arată că Weather Control A005 (o anvelopă pentru orice vreme) are o carcasă robustă pentru a face față condițiilor meteorologice sezoniere

Construcție și bandă de rulare robustă

Pentru performanțe de lungă durată
Inginerii noștri au dezvoltat Weather Control A005 cu cele mai durabile materiale pentru a se asigura că face față ușor unei varietăți de condiții, și menține aceeași performanță excelentă în timp. Stratul interior al anvelopei distribuie uniform presiunea și absoarbe șocurile pentru a reduce potențialul de deteriorare a anvelopelor, prelungind durata de viață a acestora.
Această imagine arată că Weather Control A005 (o anvelopă pentru orice vreme) este garantată Three Peak Mountain Snowflake (munte cu trei vârfuri și fulg de zăpadă)

Caracteristicile anvelopelor de iarnă

Performanță garantată de iarnă
Weather Control A005 a obținut o notă Three-Peak Mountain Snowflake (munte cu trei vârfuri și fulg de zăpadă) pentru performanțele sale în climate ușoare de iarnă. Modelul benzii de rulare conține canale adânci pentru tracțiunea pe carosabilul acoperit cu zăpadă, în timp ce aderența superioară pe carosabilul umed asigură comportamentul corespunzător la condusul pe zăpadă topită sau ploaie la temperaturi de îngheț.

Găsiți un dealer

Căutați un distribuitor completând codul dvs. poștal sau orașul

Use my current location

rezultatele

alt text