Weather Control A005-evo

Anvelopa Autoturisme / Suv / 4x4 All season
Click and drag Drag to rotate this tyre 360-icon

Weather Control A005-evo

Anvelopa Autoturisme / Suv / 4x4 All season
WEATHER CONTROL A005 EVO este cea mai nouă anvelopă Bridgestone pentru toate anotimpurile, cu o aderență remarcabilă pe carosabilul ud, performanțe îmbunătățite pe zăpadă și tehnologie DRIVEGUARD.
Click and drag Drag to rotate this tyre 360-icon
  • Cea mai bună aderență pe carosabilul ud 1
  • Performanțe îmbunătățite pe zăpadă 2
  • Rezistență superioară la uzură 3
Citeste mai mult Citeste mai putin

Caracteristici tehnice și avantaje

Se vede că Weather Control A005 EVO DriveGuard a primit clasa A de etichetare UE utilizând NanoPro-Tech™: compound cu conținut ridicat de silice.

Model și compound consacrat

A obținut clasa A de etichetare UE pentru aderența pe carosabil umed
Indiferent că este o oprire pe drumuri umede sau deplasare în siguranță pe autostradă în timpul unei furtuni neașteptate, anvelopele Weather Control A005 EVO va oferă lipsa de griji. Mai multe elemente de umăr și fante cu volum mare în model permit acestei anvelope să atingă cea mai înaltă clasă de etichetare UE pentru aderența pe carosabilul umed.
Această imagine arată că Weather Control A005 EVO DriveGuard are o carcasă robustă pentru a face față condițiilor meteorologice sezoniere.

Construcție optimizată a carcasei

Durată de viață și kilometraj mărit pentru anvelopă
Durabilitatea mărită a carcasei Weather Control A005 EVO face ca anvelopa să facă față unei diversități de condiții meteo și de drum ajutând șoferii să continue să utilizeze aceleași anvelope tot anul. Construcția distribuie de asemenea presiunea pentru a asigura performanțe maxime și prevenirea uzurii neuniforme.
Această imagine arată că Weather Control A005 EVO DriveGuard a obținut un Three-Peak Mountain Snowflake pentru excelenta performanță pe zăpadă.

Compound reînnoit cu silice

Certificată Three-Peak Mountain
Gama Weather Control este pentru condus tot timpul anului, dar A005 EVO are îmbunătățiri unice, ajutând și mai mult șoferii în timpul iernii. Compoundul reînnoit Nano Pro-Tech™, modelul în formă de V și lamele inovatoare contribuie împreună la frânarea și accelerarea mai rapidă și la tracțiunea mai bună în zăpadă.

Aviz juridic

1 Clasa „A” de etichetare UE, eticheta cea mai bine clasată la aderența pe carosabil umed

2 Marcaj certificat 3 Peak Mountain Snowflake (3PMSF)
Pe baza testelor interne efectuate de Bridgestone pentru Weather Control A005 într-un poligon de testare din Suedia. Dimensiune anvelopă 205/55 R16 94V. Forța de tracțiune în intervalul [5-35 km/oră] a crescut cu 3 % față de predecesoare. Distanța de frânare pe zăpadă în intervalul [40-5 km/oră] a scăzut cu 3 % față de predecesoare. Accelerația laterală a crescut cu 4 % față de predecesoare în testul de slalom pe zăpadă la 50 km/oră.

3 Oferind același kilometraj ca anvelopele noastre premium de vară
Același kilometraj potențial al predecesoarei față de anvelopa noastră premium de vară. Pe baza testelor interne efectuate de Bridgestone pentru Weather Control A005 într-un laborator interior. Dimensiune anvelopă 205/55 R16 94V. Durata de viață a anvelopei depinde de stilul de condus, presiunea de umflare, întreținerea anvelopelor și vehiculului, starea vremii, etc.

Găsiți un dealer

Căutați un distribuitor completând codul dvs. poștal sau orașul

Use my current location

rezultatele

alt text