Potenza Race New

Anvelopa Autoturisme De vară
Faceți clic și glisați Drag to rotate this tyre

Potenza Race New

Anvelopa Autoturisme De vară

Dezlănțuiți puterea vehiculului dvs. cu anvelopele premium Bridgestone Potenza Race. Bucurați-vă de o manevrabilitate excepțională pe pista uscată, de cea mai bună frânare pe suprafețe uscate și de o accelerație rapidă atunci când semaforul se face verde.

 

AUTO BILD sportscars

Rank 1 of 4 - Exemplary - Test Winner

Issue 07/2022 - Summer Semi-Slick Tyre Test - Test vehicle: Golf GTI Clubsport - Tested size: 235/35 R19

Faceți clic și glisați Drag to rotate this tyre
  • Cel mai bun timp pe tur 1
  • Cea mai bună frânare pe suprafețe uscate 2
  • Longevitate remarcabilă pe pistă 3
AUTO BILD sportscars

AUTO BILD sportscars

Rank 1 of 4 - Exemplary - Test Winner

Issue 07/2022 - Summer Semi-Slick Tyre Test - Test vehicle: Golf GTI Clubsport - Tested size: 235/35 R19

Citeste mai mult Citeste mai putin

Aviz juridic

Teste efectuate de TÜV SÜD la cererea Bridgestone în noiembrie 2021 și martie 2022 în locațiile Bridgestone EUPG (Italia) și Nardo (Italia) pentru teste cu Mercedes AMG A45s, cu anvelope de dimensiunea 245/35 R19 Potenza Race în comparație cu performanțele principalilor concurenți din același segment: Goodyear Eagle F1 Supersport R, Michelin Pilot Sport Cup 2 Connect, Pirelli P Zero Trofeo R. Raport TUV nr. 713231330.

1 Timpul pe tur pe circuitul de la Nardo (6115 metri), timpul mediu pe trei tururi în secunde: Bridgestone (2:35,39), Pirelli (2:37,62), Michelin (2:37,87), Goodyear (2:37,89)
2 Distanța de frânare pe suprafață uscată (de la 100 km/h la 0 km/h) la Bridgestone EUPG, distanța în metri: Bridgestone (32,3), Michelin (32,8), Pirelli (33,2), Goodyear (34,6)
3 Clasate pe locul al doilea pentru longevitatea pe circuitul de la Nardo, evaluare în %: Goodyear (120%), Bridgestone (100%), Pirelli (80%), Michelin (60%)

Caracteristici tehnice și beneficii

Ilustrație cu suprafață de contact optimizată

Suprafață de contact optimizată

Pentru a garanta distribuția uniformă a presiunii și controlul.

Puteți avea toată puterea din lume, dar dacă nu puteți optimiza punctul de contact cu suprafața pistei, pierdeți energie și timp prețios. Anvelopele noastre Potenza sunt concepute pentru a reduce punctele fierbinți și pentru a optimiza eficiența prin egalizarea presiunii pe punctul de contact.

Ilustrație cu ranforsarea hibridă în banda de rulare

Ranforsare hibridă în banda de rulare

Pentru performanțe stabile la viteze maxime.

Toate anvelopele sunt proiectate să flexeze, dar modul în care acestea flexează sub sarcini extreme – adică la viteze maxime, în linie dreaptă sau în viraje – trebuie să fie parte integrantă a soluției de proiectare. Ranforsarea noastră hibridă în banda de rulare stabilizează anvelopa la viteză.

Ilustrație cu modelul asimetric al benzii de rulare și unghiurile asimetrice ale pereților

Model asimetric al benzii de rulare și unghiuri asimetrice ale pereților

pentru a maximiza puterea în viraje și potențialul de frânare.

Modelul asimetric al benzii de rulare și unghiurile asimetrice ale pereților sporesc rigiditatea laterală pentru a maximiza stabilitatea laterală și a reduce deformarea blocului. Pentru o performanță constantă până în ultimul tur.

Ilustrație a formei sportive a profilului

Formă sportivă a profilului

Pentru a maximiza stabilitatea și potențialul de frânare.

O anvelopă trebuie să facă multe lucruri, inclusiv să transmită putere și să aplice forțe de frânare. Fricțiunea este esențială, deoarece numai părțile anvelopei care intră în contact cu șoseaua pot asigura aceste procese. Datorită lățimii suplimentare și a amprentei de contact mai mari, anvelopele de curse Potenza optimizează performanțele de frânare pe suprafețe uscate.

Ilustrație a compusului de înaltă rezistență

Compus de înaltă rezistență

Împotriva abraziunii pentru o rezistență mai mare pe pistă.

Anvelopele semi-slick sunt concepute pentru a fi împinse la limită, dar acesta nu este un motiv pentru care nu ar trebui să reziste. Acesta este motivul pentru care anvelopele de curse Potenza sunt fabricate cu un compus de înaltă rezistență care include dioxid de siliciu întărit și un amestec de rășini, și includ o ranforsare la scară nanometrică pentru a vă asigura că vă puteți bucura de o longevitate remarcabilă pe pistă.

Găsiți un dealer

Căutați un distribuitor completând codul dvs. poștal sau orașul

Use my current location

rezultatele

alt text