Turanza T005

Anvelopa Autoturisme De vară
Click and drag Drag to rotate this tyre 360-icon

Turanza T005

Anvelopa Autoturisme De vară
Turanza T005 este o anvelopă de vară pentru șoferii care doresc să aibă încredere și să controleze fără perturbări condusul atât pe drumurile umede, cât și pe cele uscate.

AUTO, MOTOR UND SPORT

Rank 2 of 10 - Very Good

Issue 07/2022 - Summer Tyre Test 2022 - Test vehicle: Audi A6 - Tested size: 245/45 R19 Y

Click and drag Drag to rotate this tyre 360-icon
  • Cea mai bine clasată anvelopă pentru frânare și viraje pe carosabilul umed 1
  • A obținut clasa A de etichetare UE pentru aderența pe carosabilul umed
  • Realizează un kilometraj mai mare decât predecesoara sa 2
  • Disponibilă cu tehnologia DriveGuard Run-Flat la dimensiuni selectate
AUTO, MOTOR UND SPORT

AUTO, MOTOR UND SPORT

Rank 2 of 10 - Very Good

Issue 07/2022 - Summer Tyre Test 2022 - Test vehicle: Audi A6 - Tested size: 245/45 R19 Y

Citeste mai mult Citeste mai putin

Caracteristici tehnice și avantaje

Această imagine arată cum Turanza T005 se bazează pe NanoPro-Tech™ pentru a-i conferi aderența suplimentară pe drumurile umede și alunecoase.

NanoPro-Tech™ în compoundul anvelopei

Cea mai bună din clasa sa la performanța pe carosabilul umed
Testele independente ale anvelopei arată că Turanza T005 depășește performanța altor anvelope de frunte la frânarea și virajul pe carosabilul umed. Ceea ce diferențiază Turanza T005 de alte anvelope este compoundul său, care utilizează NanoPro-Tech™. Această tehnologie exclusivă Bridgestone ajută cauciucul să absoarbă apa de pe carosabil pentru a îmbunătăți aderența anvelopei pe carosabilul umed.
Această imagine arată cum modelul benzii de rulare a Turanza T005 îi conferă aderența optimă pe carosabilul umed.

Model optimizat de bandă de rulare

Pentru acea aderență suplimentară pe carosabilul umed
Modelul benzii de rulare a anvelopei Turanza T005 ajută să vă simțiți mai în siguranță și mai pregătit când conduceți în ploaie torențială sau peste porțiuni umede pe carosabil. Blocurile înalte din zona umărului și un gol lat în centru acționează împreună pentru a dispersa apa de pe suprafața anvelopei, reducând riscul de acvaplanare.
Această imagine arată cum Turanza T005 se bazează pe cele mai durabile materiale, ajutând-o să obțină două clase de etichetare UE.

Construcție și bandă de rulare robustă

Clase de etichetare UE remarcabile
Inginerii noștri de anvelope au ales cele mai bune materiale pentru a îmbunătăți caracteristicile performanței Turanza T005. Sub cauciuc, poliesterul rigid și oțelul ajută manevrarea, și reduc rezistența la rulare ajutând la economisirea carburantului. Împreună, aceste îmbunătățiri, alături de compoundul și banda de rulare, au adus anvelopei Turanza T005 clasa A de etichetare UE pentru aderența pe carosabilul umed, și B pentru rezistența la rulare.

Aviz juridic

1 I s-a acordat cea mai înaltă clasificare pentru frânare și virare pe carosabil ud de către organismul independent de testare și certificare a anvelopelor, TÜV SÜD. Referinţă: În comparație cu performanța a 4 principali competitori din același segment: Michelin Primacy 4, Continental Premium Contact 5, Good Year Efficient Grip Performance, Pirelli Cinturato P7. Test executat de TÜV SÜD la solicitarea Bridgestone, în iunie 2018, la ATP Papenburg, pe o anvelopă de dimensiunea 205/55 R16 91V. Autoturismul de testare: VW Golf 7. Raport nr. [713126981].

2 Pe baza testelor interne, îmbunătățire cu 11 % a rezistenței la uzură față de produsul precedent, Bridgestone Turanza T001 EVO.