Turanza All Season 6 NOU

Faceți clic și trageți

Turanza All Season 6 NOU

 ENLITEN logo

 

ANVELOPĂ ALL SEASON PENTRU AUTOTURISME/SUV/4X4 

Conduceți fără ezitare, chiar și pe timp de ploaie sau ninsori ocazionale. Indiferent de anotimp, Turanza All Season 6 garantează siguranță și control, fie că luați un viraj pe autostradă sau frânați brusc în oraș.

 

Auto Bild

Faceți clic și trageți
  • Performanță de frânare remarcabilă în toate anotimpurile 1
  • Performanță excepțională pe zăpadă  2
  • Kilometraj superior 3

ENLITEN logo   Pregătită pentru vehiculele electrice: anvelopă concepută pentru a îndeplini cerințele specifice vehiculelor electrice

 

ENLITEN este o combinație de tehnologii de ultimă generație care oferă siguranță maximă, performanță remarcabilă a anvelopelor și caracteristici îmbunătățite de sustenabilitate, asigurând în același timp îndeplinirea cerințelor specifice vehiculelor electrice.

 

Auto Bild

Auto Bild

Citește mai mult Citește mai puțin

DESCĂRCAȚI TABELUL CU DIMENSIUNILE PENTRU TURANZA All Season 6

Descărcați tabelul cu dimensiunile anvelopelor Turanza All Season 6

RW-DRIVE 001

R-DRIVE 002

Caracteristici tehnice și beneficii

Ilustrație a compusului

OPTIMIZAREA COMPUSULUI BENZII DE RULARE

Pentru a îmbunătăți performanța de frânare

Formulă nouă a compusului care îmbunătățește contactul cu asfaltul, oferă performanță echilibrată și rezistență sporită la uzură.

Ilustrație a modelului în formă de săgeată

PROFIL ÎMBUNĂTĂȚIT AL BENZII DE RULARE ÎN FORMĂ DE SĂGEATĂ

Pentru tracțiune îmbunătățită pe zăpadă

Îmbunătățește aderența muchiilor în contact cu zăpada și evacuarea apei de-a lungul canelurilor transversale.​

Ilustrație a șanfrenurilor de la marginile blocurilor

BLOCURI CU MUCHII OBLICE

Pentru optimizarea frânării pe uscat și a kilometrajului

Muchiile oblice ale blocurilor sunt adaptate pe toată banda de rulare pentru a optimiza suprafața de contact fără a compromite rigiditatea blocurilor. 

Ilustrație a șanțurilor + barelor de protecție 2D

CANELURI 2D + STABILIZATOARE DE BLOCURI

Pentru a optimiza frânarea pe zăpadă

Deschidere optimizată a canelurilor pentru îmbunătățirea prinderii zăpezii în timpul manevrelor și rigiditate îmbunătățită a blocurilor pentru frânare îmbunătățită pe carosabil ud și uscat.

Ilustrație a cavităților de la centru/umăr

CAVITĂȚI ÎN CENTRUL ȘI UMERII BLOCURILOR

Pentru a asigura o aderență suplimentară

Cavități suplimentare în canalele principale pentru a favoriza captarea zăpezii.

Aviz juridic

Teste efectuate de TÜV SÜD la cererea Bridgestone în februarie 2023 în centrele de testare Bridgestone EUPG (Italia), Bridgestone SPG (Suedia) și ATP Papenburg (Germania) pentru teste cu Volkswagen Golf VIII, cu anvelope Turanza All Season 6 dimensiunea 205/55 R16 94V XL în comparație cu performanțele principalilor concurenți din același segment: Michelin CrossClimate 2, Continental AllSeasonContact și Goodyear Vector 4Season Gen3. Raport TÜV SÜD nr. 713281374.

1 Frânare pe teren umed (de la 80 km/h la 20 km/h, distanța în metri): Bridgestone (27,2), Continental (28,3), Goodyear (28,9), Michelin (31,4). Frânare pe teren uscat (de la 100 km/h la 0 km/h, distanța în metri): Michelin (37,8), Bridgestone (38,6), Continental (41,3), Goodyear (42,3). Frânare pe zăpadă (de la 40 km/h la 5 km/h, distanța în metri), Michelin (17,1), Bridgestone (17,3), Goodyear (17,5), Continental (18,0).

2 Clasată pe locul al doilea în ceea ce privește performanța pe zăpadă (accelerație, frânare, aderență laterală, manevrabilitate), evaluare medie în %: Michelin (101,5%), Bridgestone (100%), Goodyear (96,4%), Continental (95,8%).

3 Pe baza testelor interne efectuate pe Bridgestone Turanza All Season 6 față de Bridgestone Weather Control A005 EVO, ref. 205/55 R16.