Accelerează rapid afacerea ta

Soluție integrată de control al flotei și de anvelope

Soluția pentru a vă stimula afacerea de la un singur partener de mobilitate, creat în comun în funcție de nevoile dvs., cu o abordare modulară și flexibilă. Dovedit astăzi. Înainte de mâine.

MANAGEMENTUL ANVELOPELOR

Soluții personalizate de gestionare a anvelopelor, susținute de tehnologie de ultimă oră și sisteme și procese convenabile

MANAGEMENTUL FLOTEI

Optimizați-vă performanța afacerii cu Webfleet, soluția numărul unu de management al flotei din Europa.

SOLUȚII INTEGRATE

Combinarea soluțiilor de gestionare a flotei și a anvelopelor pentru confort maxim și valoare incrementală pentru flota dumneavoastră.

DESCOPERIȚI FLEETCARE

PREOCUPĂRILE FLOTEI

reducerea costului de proprietate

susțineți reducerea costului în întreaga operațiune datorită întreținerii predictive, utilizării optime a activelor și programelor de economisire a combustibilului.

maximizarea satisfacției clienților

vă ajutăm să oferiți un serviciu previzibil clienților dvs. prin maximizarea timpului de funcționare și îmbunătățirea gestionării fluxului de lucru.

economisirea timpului

îmbunătățiți-vă procesul, eliberați resurse și economisiți timp prețios pentru a vă duce afacerea mai departe.

susținerea conformității flotei

cu fleetcare, asigurăm starea corectă a bunurilor dumneavoastra și vă oferim suportul de care aveți nevoie pentru a respecta reglementările de trafic și transport.

asigurarea siguranței și securității

vă păstrăm activele în siguranță prin activitățile de prevenție și monitorizarea 24/7 a anvelopelor și diagnosticarea vehiculelor în timp real.

construirea unui viitor sustenabil

optimizarea rutelor, condusul ecologic, durata de viață a anvelopelor... Fleetcare oferă un set complet de soluții pentru a economisi combustibil și a reduce amprenta ecologică.

MANAGEMENTUL ANVELOPELOR

Soluțiile noastre de gestionare a anvelopelor sunt dezvoltate pentru a reduce costul de proprietatea anvelopelor, pentru a vă menține vehiculele în circulație și pentru a vă oferi confort maxim. Pornind de la unicitatea fiecărei operațiuni, vă monitorizăm continuu cerințele și identificăm cele mai bune produse, servicii și soluții pentru flota dumneavoastră. Folosim tehnologie de ultimă oră, sisteme avansate de management al anvelopelor și o rețea profesională de furnizori de servicii pentru a asigura obținerea maximă a valorii care contribuie la succesul organizației dumneavoastră.

MANAGEMENTUL FLOTEI

Optimizați-vă performanța afacerii cu Webfleet, soluția numărul unu de management al flotei din Europa. Este creat pentru a obține date cât mai concludente despre vehicul și despre stilul de conducere, astfel încât să vă puteți urmări activele, să vă creșteți productivitatea și să vă reduceți costurile. Portofoliul nostru include, de asemenea, soluții dedicate pentru conducere ecologică și sigură, gestionarea optimă a fluxului de lucru/tahograf/vehicul electric printre altele. Putem integra cu ușurință Webfleet și aplicațiile noatre partenere în sistemele dvs. existente pentru a vă îmbunătăți și mai mult operațiunile.

SOLUȚII INTEGRATE

Cu Fleetcare puteți combina punctele forte ale portofoliului nostru de gestionare a anvelopelor și a flotei într-o singură soluție. Pe lângă confortul de a trata cu un singur partener, acest lucru deblochează și beneficii incrementale datorită puterii datelor combinate. Vă oferim o soluție modulară și flexibilă pentru a vă gestiona activele într-un mod inteligent, automatizat bazat pe date. Prin Fleetcare faceți atât monitorizarea și întreținerea anvelopelor cât și previziuni, puteți crește eficiența consumului de combustibil în flota dvs. și obțineți soluții dedicate pentru remorci. Acesta este modul în care vă accelerăm rapid afacerea.