Bridgestone logo and Olympic rings on a gold medal on black background.

BRIDGESTONE

PARTENER MÂNDRU AL JOCURILOR OLIMPICE

SUNTEM MÂNDRI SĂ AJUTĂM LA ORGANIZAREA CELOR MAI BUNE JOCURI OLIMPICE

CONTRIBUȚIA NOASTRĂ LA JOCURILE OLIMPICE TOKYO 2020


Jocuri, pentru sportivii și fanii noștri și pentru orașul gazdă. Am furnizat produsele noastre tuturor vehiculelor care au făcut parte din flota Tokyo 2020 și, în plus, mii de angajați s-au oferit ca voluntari pentru a contribui la desfășurarea în bune condiții a evenimentului 

PROTECȚIE AVANSATĂ ÎMPOTRIVA CUTREMURELOR

Datorită expertizei în domeniul cauciucului, Bridgestone contribuie la pregătirea locațiilor de la Jocurile Olimpice și Paralimpice Tokyo 2020, în caz de cutremur. Am instalat tehnologia de izolare seismică în noile structuri permanente care vor găzdui evenimentele de înot, scufundări, înot artistic, volei și baschet în scaun rulant.

Simulerad bild av Tokyo 2020 Aquatics Centre
ACCES LA AUTOBUZ FĂRĂ BARIERE

Bridgestone colaborează cu un grup din Japonia pentru a dezvolta un nou design de bordură care va permite autobuzelor să se apropie și mai mult de marginea trotuarului. Designul bordurii include o pantă special concepută, care interacționează mai ușor cu forma anvelopei pentru a reduce uzura și vibrațiile peretelui lateral.

Hinderfri bussåtkomst
logo

URMEAZĂ-ȚI ÎNTOTDEAUNA VISELE

logo

Nimeni nu se naște olimpic. Olimpicii se formează. Pe lângă forță și viteză medaliații olimpici au ceva diferit. Aceștia dau dovadă de o dedicație totală în drumul lor de a-și realiza visurile. De zeci de ani îi susținem și îi recunoaștem pe acești atleți, în calea lor spre victorie. Indiferent de periplul lor, indiferent de condiții, aceasta este pasiunea noastră. Așadar, orice dorești să realizezi, fie că este vorba de glorie olimpică sau de un obiectiv de zi cu zi, nu renunța. Rămâi dedicat scopului final. Urmează-ți întotdeauna visele.