Tyre Talk

Aston martin alege bridgestone ca partener pentru modelul db11

Bridgestone a fost numit partener oficial Aston Martin pe proiectul pentru noul model DB11 care va fi lansat în 2016.

Aston Martin

Acest program minunat pune Bridgestone în poziția de a sprijini Aston Martin cu o serie de dezvoltări tehnologice, teste de anduranță și lansări media globale, inclusiv folosirea pistei de testare de înaltă clasă European Proving Ground din Aprilia, Italia.

Christophe De Valroger, Vice-Președinte Original Equipment, Bridgestone Europe: “Bridgestone este pe deplin îndreptățit să fie mândru de continuarea parteneriatului de lungă durată cu Aston Martin și de numirea sa ca furnizor unic pentru dezvoltarea acestui proiect premium pentru noul model DB11. Lucrul cu unul dintre icon-urile mașinilor sport de lux din lume nu este doar un privilegiu pentru inginerii noștri, este o mare oportunitatea de a crește nivelul în termen de design de anvelope, eficiență și performanță.”

Bridgestone a lucrat îndeaproape cu Aston Martin pentru dezvoltarea de anvelope ani la rând, incluzând proiecte precum DB9, V8 Vantage S și Rapide. Excepționalul model DB11 va fi echipat cu viitoarea anvelopă UHP sport de referință pentru Bridgestone, Potenza S007.

Aston Martin

Pentru informaţii suplimentare:
Daniela Martinez, PR & Communication Manager - daniela.martinez@bridgestone.eu – Tel +39 346 67 49 627

Contact birou de presă local:
Cristina Covei – PORTER NOVELLI PUBLIC RELATIONS - cristina.covei@porternovelli.ro – Tel + 4 0745 204 927